vrijdag 27 maart 2009

Lekker op een terrasje!


Mooi lente weer in aantocht!

AMSTERDAM - Is het vandaag en komend weekeinde nog erg wisselvallig, vanaf maandag krijgen we rustig en droog lenteweer. De zon schijnt geregeld en de temperatuur loopt op tot tegen de 15 graden op woensdag.

Het ziet er naar uit dat volgende week, nadat de zomertijd is ingegaan, de eerste warmere lentedagen gaat opleveren. Dus vanaf volgende week kunnen de terras stoelen weer naar buiten!


Dit Meldt de Telegraaf vandaag. En ben eerlijk, het wordt ook weer eens tijd. Het mistroostig en ijzig weer van de afgelopen maanden zal eindelijk voorbij zijn. Waardoor iedereen, waaronder ik zelf, zich weer beter gaat voelen. Er zullen veel minder depressieve en snel geiriteerde mensen zijn. Terrasen zullen weer over vol raken van mensen, gezelligheid en vooral de zon zal terugkeren!
Laten we nu maar hopen dat het niet een bevlieging is en dat we over twee weken weer in de sneeuw zitten. De afgelopen winter is een van de koudste van de geschiedenis geweest. En ook het voorjaar heeft ons nog niet veel te bieden gehad. Dus nog even doorbijten allemaal....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten